måndag 23 november 2015

50 handdukar

Ja ungefär så där många har jag broderat till denna julen - phu!!!! Dom är trådklippta, strukna och levererade. Och förhoppningsvis snart sålda. Det svåra är bara att välja ut vilka motiv man ska satsa på, till jul finns det ju massor att välja bland och var och en är fin på sitt sätt. Men till slut fastnade jag för dessa som ni ser på bilderna. Varsågoda - ett handduksmaraton!!
















































Ja ha govänner den som inte tål den här sista få väl blunda.













Och så måndag igen och jag har inlett min andra vecka på nya jobbet. En himla massa nytt att lära sig men efter 1,5 års arbetslöshet är jag som en svamp., jag formligen suger åt mig allt jag hör. Och så himla roligt att börja i en helt annan bransch - hissbranschen. Vem kunde se det komma?
En länk till Bambi och hennes 112:e Visa och berätta måndag vill jag ju också hinna med innan sängen kallar. Må så gott!

måndag 16 november 2015

Vacker i köket till jul

Så har dagen kommit - den första dagen på min nya arbetsplats!!!
Är sprickfärdig av längtan över att få lära mig en massa nytt och bli en del av detta härliga gäng. Tänk att det löste sig till slut.

Och så är det så dags att börja visa er allt som jag sytt till den stora julleveransen till Töserna Andersson och deras härliga cafe/gårdsbutik.
Börjar med förkläde i juliga tyger. Mor i köket ska väl också vara fin när hon slavar vid spisen?




Och här har vi herr och fru Tomte. Dessa underbara ca 40 cm höga tomtar broderade på vadmal som jag blir lika förälskad i varje gång jag syr dem. Men tror ni att jag har några själv? Nääää!


Och inte kunde jag hålla mig från syrummet ikväll. Nä, lite abstinens kände jag allt av så maskinen broderar just nu lite disktrasor. Lagom så här på kvällskvisten.

Och så en länkning till Bambi och Visa och berätta måndag på hennes blogg. Tror snart jag kryper upp i soffhörnan med datorn och kollar in alla trevliga länkar. Må så gott!